All for Joomla All for Webmasters

Jo's Favorites

Lepota kao penziono osiguranje

Luiza Hej mnogi drugi duhovni učitelji u svetu i regionu nas iznova podsećaju na naše pravo rođenjem da budemo srećni, uspešni da živimo u izobilju.

Continue Reading

Instagramske prelepotice

Ovog jutra, dok sam ručno prala omiljeni kašmirski džemper, razmišljala sam o dualnosti sveta i o polarnosti svih pojava, ljudi i običaja oko nas. Na pamet mi je pao i Instagram koji je zvanično tačka spajanja lepote, mode, a pre svega, možda čak i najviše ljubavi među prijateljicama.

Continue Reading

WhatsApp ljubavnik i bračna sreća

Čitam skoro neki tekst u novinama koji je glasio otprilike "Tehnike za ulov bračnog partenra oba pola" Dakle puno primera, saveta, predloga.... Od kada je sveta i veka i pisane reči govori se na ovaj ili onaj način o partnerskim odnosima.
Continue Reading

O striptizu,pasulju i mediokritetima

Dok su deca još uvek bila u školi, stavila sam pasulj u rernu i uzela knjigu sa police da čitam. Pasulj nije baš omiljeno jelo mojim ukućanima ali meni priprema istog ostavlja dovoljno vremena i za čitanje i za pisanje i rado ga pravim.
Continue Reading

Prava mera duhovnosti

Dakle da vidimo ko je koliko duhovan? Vi draga gospođo što čitate osećam da ste duhovni 700gr čiste duhovnosti i 250 gr GMO duhovnosti....vi gospodine oseća se 1,5 kg organske prave duhovnosti...skoro manastirske....vi devojko visoke vibracije na dobrom ste putu da se osvestite do sopstvene težine - čiste duhovnosti....
Continue Reading