All for Joomla All for Webmasters

Jo's Favorites

Prava mera duhovnosti

Dakle da vidimo ko je koliko duhovan? Vi draga gospođo što čitate osećam da ste duhovni 700gr čiste duhovnosti i 250 gr GMO duhovnosti....vi gospodine oseća se 1,5 kg organske prave duhovnosti...skoro manastirske....vi devojko visoke vibracije na dobrom ste putu da se osvestite do sopstvene težine - čiste duhovnosti....

Zapravo prilično je sve jedna velika groteska,nama koji smo u ovoj dimenziji. Svi smo u duhovnom tripu. Ko je koliko duhovan ?...Tako biramo prijatelje...škole za decu,a neki i frajere. Ja na žalost retko viđam duhovne frajere,samo one sa malo produhovljenim facama i to je maksimum duhovnosti.
Svi pričaju samo o vibraciji....kakva je da li je niska ili visoka da li je prava ili afirmisana,a ručak ne može da čeka.

Odneo je vrag šalu. Krenuću hronološki, posle industrijskog perioda došao je period tehnološkog razvoja koji je zapravo trajao mnogo kraće od industrisjkog (samo se setite svojih baba, mnoge su još uvek na onim starim telefonima sa zupčanicima) nisu stigle ni da se povežu na nove tehnologije kompjutera,a mnoge i mobilnih telefona. Napokon je nastupilo doba povećane svesnosti....na Istoku su o tome pričali još pre neku deceniju da dolazi vreme kada će vremenski period naših misli i ostvarenja naših namera biti mnogo kraći.

Kao što su šezdesetih godina svi bili na antibebi pilulama,sada su sve žene na duhovnom tripu. Duhovnost kupujemo iz supermarketa,prvo američkog a sada kupujemo i domaće. Sve sami gurui i spiritualni eksperti....duhovne starlete i čarobnjaci. Mene lično to jako zabavlja i inspiriše, volim taj naš hajdučki stav prema duhovnosti...kao nešto što treba lukavstvom i brzinom zgrabiti i zadržati za sebe naravno. Nikako ne deliti! Prijateljice danas radije dele garderobu nego recepte iz duhovne kuhinje youtube kako se prosvetliti na lak način.
 
Kako visokom vibracijom do novca? -video
Kako visokom vibracijom do ljubavi?-video
Kako visokom vibracijom do zdravlja? -video 

....a nikad više siromašnih i bolesnih pojedinaca koji sede kod kuće i mantraju bolje sutra, naravno motivisani i napaljeni na uspeh koji im sleduje.
Niko ne spominje davanje ....samo uzimanje....samo naše želje...naši planovi....naša nova kuhinja....naš uspeh ..... Za druge? Who cares? Dakle mantrom u bolje sutra!

Kroz moj posao i kroz moj rad sa ljudima najveći akcenat je uvek na davanju....šta vi dajete vašoj novoj firmi....šta vi dajete vašem imaginarnom (vizualiziranom) dečku...šta vi dajete svetu oko sebe ....partneru ....najboljoj prijateljici....Zapitajte se?
Kada činite drugima i sebi dobro kada imate razumevanja i otvoreno srce....kada pametno (rekla sam pametno, nije neophodno uvek vredno) radite i delate na svom poslu ili ostvarenju svog cilja ....nećete razmišljati o vašoj vibraciji.....duhovnost je u vama....vibracija ide gore - dole ....osim ako niste u manastiru.